Gekonfijte sinaasappelschillen
3 sinaasappels of citroenen
suiker afhankelijk het gewicht van de gekookte schilletjes
200 gr. chocolade puur
bakpapier
rooster
Maak zelf de lekkerste bonbons
Heerlijke recepten en een goede basis om te beginnen
Gekonfijte sinaasappelschillen
3 sinaasappels of citroenen
suiker afhankelijk het gewicht van de gekookte schilletjes
200 gr. chocolade puur
bakpapier
rooster
Dit recept is lactosevrij, maar het kan ook heel goed gemaakt worden met de truffelvulling.
Ingrediënten vulling
125 ml. kokosmelk
60 gr. suiker
1 à 2 druppels pepermunt olie
Dit recept is een van mijn favorieten. Het is simpel te maken en de combinatie van karamel chocolade en pinda’s is verrassend lekker. En het ziet er ook nog een prachtig uit.
Ingrediënten
100 gr. suiker
100 gr. melk chocolade
75 ml. slagroom of melk
100 gr. gedopte pinda’s
1 vel bakpapier
Karamel is een basisrecept waar men enorm veel mee kan variëren.
Voor de karamel geen biologische of rietsuiker gebruiken. Deze suiker is erg grof waardoor hij veel moeilijker smelt. Je hebt sneller kans dat de suiker verbrand. En de karamel blijft wat korrelig.
Ingrediënten
100 gr. suiker
vel bakpapier
pannetje met dikke bodem