Deze witte ganache samen met de limoen en vanille geeft een hele verfijnde smaak.
Ingrediënten vulling
100 gr. witte chocolade
65 ml. slagroom
1 limoen
1/2 vanillestokje
Maak zelf de lekkerste bonbons
Heerlijke recepten en een goede basis om te beginnen
Deze witte ganache samen met de limoen en vanille geeft een hele verfijnde smaak.
Ingrediënten vulling
100 gr. witte chocolade
65 ml. slagroom
1 limoen
1/2 vanillestokje
Dit recept heb ik jaren geleden in een boek over chocolade gevonden. Het is heel verrassend om de romige smaak te proeven van deze vulling. Het is ook goed te gebruiken met een lactose intolerantie.
Ingrediënten vulling
100 gr. chocolade puur
125 ml. water
Ganache puur is een basisrecept waar heel veel andere smaken aan toe gevoegd kunnen worden. Ik smelt de chocolade altijd. Mijn ervaring is als je kleine stukjes chocolade door de warme slagroom mengt, de structuur van de vulling wat korrelig blijft.
Ingrediënten vulling
100 gr. chocolade puur
125 ml. slagroom
Ganache van witte chocolade is een basisvulling waar men mee kan variëren door er andere ingrediënten aan toe te voegen. Door er bijvoorbeeld zomerfruit door te mengen krijgt men weer een totaal andere smaak.
Ingrediënten vulling
100 gr. witte chocolade
65 ml. slagroom
Voor een mooie ganache melkchocolade vulling heeft men veel minder slagroom nodig dan voor ganache puur.
Ingrediënten vulling
100 gr. melk chocolade
75 ml. slagroom