Naar de inhoud springen
Maak zelf de lekkerste bonbons

Maak zelf de lekkerste bonbons

Heerlijke recepten en een goede basis om te beginnen

  • Recepten
    • truffel
    • noten
    • karamel
    • hazelnoot praline
    • ganache koffie
    • ganache waterbasis
    • ganache melk
    • ganache wit
    • ganache puur
  • Basis voor bonbons
    • Werken met chocolade
    • Voorkristalliseren van chocolade
    • Vormen
    • Vullen en afwerken
  • Over mijzelf

Tag: slagroom

Geplaatst op 28 mei 201721 oktober 2017

Ganache van witte chocolade

Ganache van witte chocolade is een basisvulling waar men mee kan variëren door er andere ingrediënten aan toe te voegen. Door er bijvoorbeeld zomerfruit door te mengen krijgt men weer een totaal andere smaak.

Ingrediënten vulling
100 gr. witte chocolade
65 ml. slagroom

“Ganache van witte chocolade” verder lezen

Geplaatst op 27 mei 201721 oktober 2017

Ganache melk

Voor een mooie ganache melkchocolade vulling heeft men veel minder slagroom nodig dan voor ganache puur.

Ingrediënten vulling
100 gr. melk chocolade
75 ml. slagroom

“Ganache melk” verder lezen

Berichtnavigatie

Vorige pagina Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3

Recepten

  • krokante karamel 29 april 2019
  • gekonfijte sinaasappelschijfjes 28 september 2018
  • marsepein met donkergroene pistache 10 september 2018
  • ganache met sinaasappel 27 augustus 2018
  • kokos reepjes 26 mei 2018

Categorien

  • divers (3)
  • ganache (6)
  • karamel (3)
  • konfijten (3)
  • lactosevrij (4)
  • noten (4)
  • Recepten (30)
  • truffel (1)

Zoeken

Contact

Voor opmerkingen of vragen mail naar:  lekkerebonbons@gmail.com

  • Basis voor bonbons
  • Over mijzelf
  • Recepten
Ondersteund door WordPress