marsepein met donkergroene pistache

Hierboven zie je de gewone (links) en dokergroene pistache (rechts).  Zoals je ziet blijft de donkergroene pistache na het malen prachtige van kleur. Wel is deze pistache iets droger. Ook tijdens het verwerken in marsepein of truffelvulling verschijnt er een prachtige kleur groen.
De donkergroene pistache heb ik alleen nog in https://www.denotenshop.nl   gevonden.
De gewone pistache blijft tijdens het malen vaak iets bruiner kleuren.

Ingrediënten
50 gr. donkergroene pistache noten
100 gr. poedersuiker
100 gr. gemalen amandelen
enkele lepels water
250 gr. melk chocolade
“marsepein met donkergroene pistache” verder lezen

marsepein

Marsepein met melk chocolade zijn twee smaken die samen een onweerstaanbare  lekkernij vormen.  Afgesloten in een doos op een droge koele plek  is marsepein lang houdbaar. En er zijn ook mooie combinaties met andere ingrediënten  te maken. 

Ingrediënten
250 gr. amandelmeel
250 gr. poedersuiker
3 lepels water

“marsepein” verder lezen