Snel gemaakt en een lekkere smaak.
Ingrediënten
150 gr. chocolade melk of puur
75 gr. witte chocolade
3 eetlepels sterke koffie
Bakpapier
Transparante cellofaan
4 aluminium buisjes (eventueel)
Maak zelf de lekkerste bonbons
Heerlijke recepten en een goede basis om te beginnen
Snel gemaakt en een lekkere smaak.
Ingrediënten
150 gr. chocolade melk of puur
75 gr. witte chocolade
3 eetlepels sterke koffie
Bakpapier
Transparante cellofaan
4 aluminium buisjes (eventueel)
Zelf gemaakte bonbons met kerst geeft een extra feestelijk tintje.
Dit kan heel gemakkelijk met voor gevormde chocolade cupjes. Deze zijn lang van te voren klaar te maken. Er is een ruime keuze aan verschillende recepten. Of maak hier een eigen variatie daarop.
ingrediënten
ganache melk met koffie en hazelnoot
125 gr. chocolade melk
75 ml. slagroom
25 ml. sterke koffie
3 dessert lepels hazelnoot praline
truffelvulling met frambozen
100 ml. slagroom
50 gr. boter
50 gr. basterdsuiker
100 gr. frambozenmoes
Ingrediënten vulling
100 gr. melk chocolade
75 ml. slagroom
7 gr. gemalen koffie
2 peultjes kardemom (eventueel)