kerst

 

Zelf gemaakte bonbons met kerst geeft een extra feestelijk tintje.
Dit kan heel gemakkelijk  met voor gevormde chocolade cupjes. Deze zijn lang van te voren klaar te maken.  Er is een ruime keuze aan verschillende recepten.  Of maak hier een eigen variatie daarop.

ingrediënten

ganache melk met koffie en hazelnoot
125 gr. chocolade melk
75 ml. slagroom
25 ml. sterke koffie
3 dessert lepels hazelnoot praline

truffelvulling met frambozen
100 ml. slagroom
50 gr. boter
50 gr. basterdsuiker
100 gr. frambozenmoes

“kerst” verder lezen

hazelnoot ganache

Bonbons maken is ook combinatie maken met de basisvullingen. Deze keer ga ik combineren met melk ganache en hazelnoot praline. Bij mijn kennissen is dit een hele populaire smaak.

Ingrediënten
50 gr. hazelnoot
50 gr. suiker
100 gr. chocolade melk
75 ml slagroom

“hazelnoot ganache” verder lezen