koffiekantjes

Snel gemaakt en een lekkere smaak.

Ingrediënten
150 gr. chocolade melk of puur
75 gr. witte chocolade
3 eetlepels sterke koffie
Bakpapier
Transparante cellofaan
4 aluminium buisjes (eventueel)

Smelt de chocolade melk of puur au bain marie.
Laat afkoelen tot 31 gr.
Zet ondertussen zeer sterke koffie.
Voeg de koffie bij de gesmolten chocolade.
De chocolade wordt meteen erg stijf.
Schep de chocolade op het bakpapier.
Leg er cellofaan overheen en strijk glad tot ongeveer 1 cm dik.
Om een mooi vierkant te krijgen leg de 4 aluminium buizen tegen de chocolade en duw aan alle kanten de chocolade recht.
Als de chocolade hard is kan men het cellofaan er gemakkelijk afhalen.
Smelt de witte chocolade laat het iets afkoelen.
Smeer een kant dik in met de witte chocolade en leg er weer cellofaan overheen om de laag glad te krijgen.
Hard laten worden en het cellofaan weghalen. Vervolgens de andere kant hetzelfde.
Hard laten worden.
Snij met een scherp mes reepjes van de blok chocolade.