Naar de inhoud springen
Maak zelf de lekkerste bonbons

Maak zelf de lekkerste bonbons

Heerlijke recepten en een goede basis om te beginnen

  • Recepten
    • truffel
    • noten
    • karamel
    • hazelnoot praline
    • ganache koffie
    • ganache waterbasis
    • ganache melk
    • ganache wit
    • ganache puur
  • Basis voor bonbons
    • Werken met chocolade
    • Voorkristalliseren van chocolade
    • Vormen
    • Vullen en afwerken
  • Over mijzelf

Basis voor bonbons

Om een goede bonbon te maken heb je een basis nodig. Mijn recepten gaan er vanuit dat je altijd een basis gebruikt en het recept daarop toevoegt.

Lees onderstaande pagina’s door en gebruik ze als uitgangspunt voordat je met een recept gaat beginnen

  • Werken met chocolade
  • Voorkristaliseren van chocolade
  • Vormen
  • Vullen en afwerken

 

Contact

Voor opmerkingen of vragen mail naar:  lekkerebonbons@gmail.com

  • Basis voor bonbons
  • Over mijzelf
  • Recepten
Ondersteund door WordPress